Härliga fredag

Det ser ut som om sommaren kommer på återbesök i nästa vecka, det brukar ofta komma några sköna dagar i september. Gött mos som vi brukar säga eller "solen skiner ALLTID i Göteborg" Idag är det en fullspikad dag som började tidigt nere på Comfort Hotel på Stenpiren.
Tog cykeln ner i morse och började dagen med en härlig frukost. Visste ni att man kan sitta nere i lobbyn och jobba på dagarna? Funkar kanon och så klart extra härligt med lite god frukost som man kan unna sig emellanåt.
Valde plats framför eldstaden, saknar det från när jag hade hus. Kunde sitta/ligga i timmar framör brasan och njuta av knaster, sprak, lukt och värme. För att inte snacka om den grymma motionen som vedhuggning och hantering ger.
Kolla upp detta om ni liksom jag jobbar hemifrån på dagarna, skönt med lite miljöombyte ibland. Fredagar är hockeydagar så nu är det fullfart och jobb fram tills lunch innan det blir dags att dra på sig hockeyutrustningen för 1,5 timmars skoj på is. Glöm aldrig att motion av något slag måste få plats i din vardag, du presterar så mycket bättre på alla plan om du tränar. Hockey är perfekt för mig, när man jobbar med människor och är glad och trevlig hela dagarna så är det nyttigt att få ge och ta en smäll på isen. Haha, den prefekta ventilen helt enkelt. Efter hockeyn idag så skall vi på middag på Blackstone.
Vi var där för några veckor sedan när det var invigning och gillade det så mycket så det är redan dags för ett återbesök. Nästa vecka är hektisk och fullbokad, skall bl.a. ner till Malmö på ett spännande uppdrag. (null)
Carpe diem mina vänner

Bildbomb från bokreleasen

 I samarbete med Johanna Toftby Shop
Här kommer en bildbomb från releasen, alla bilder tagna av grymma Tommy Holl. Tack för snygga bilder Tommy. Börjar med en puss på dig älskling <3.
Johanna med pappa Jan och hans Lena.
Annika och Camilla från Bladh by Bladh Charlotta Bergman som hjälpte till att styra upp hela kalaset. Grymma tjejer.
Jennifer Reinhold 
Här skall jag passa på att återigen tacka alla som förbeställt signerade exemplar av Johannas bok i vår shop, otroligt kul att så många beställt!! För att fira detta tillsammans med er har vi en generell rabatt på nästan allt i shoppen. Använd koden SMART för att få 20% rabatt på Smart In The Dark reflexer, mössor, smycken, larm och SkinBling. Du hittar shoppen HÄR  Nu fortsätter vi med bilderna.
Johanna och Johanna (mini)
Micke och Malin Samuelsson
Arvingar och fruar
Bosson
Jag och Mona, hon hjälpte till massor innan festen drog igång. STORT tack!
Magnus och Mats
Anders och Erika Frisk
Magnus (IQ) och honey
Mona igen, nu med darling.
Michela och Tania
Daniel och Hanna
Martina och Johan
Lena och Anette
Jonas och killarna från EuroSports Travel
Håkan och Susanne som är Lucys uppfödare
Glenn och Camilla
Rakel och Pelle
Patrik och Suzanne
Louise och Terese
Jag med mina idoler Jonas och Jonas från Frölunda, samt Jonas fru Anna :) Vi är inte klara än mina vänner, här kommer ett gott gäng till.
Jimmie och Krystina
Dino och Karin
Johannas döttrar Marilyn och Lisa Marie
Helen och Pontus.
Victoria och Micke
Fnulan och Fridha
Åse och Daniel
Pontus och Camilla
Lisa och Fredrik
Linda med vän
Stefan med vän
Johanna och Fanny.
Wow, det var ännu mer folk på festen. Nästan 200 personer men det var dessa bilder jag fått från Tommy. Var du där och saknar dig själv i inlägget så vill ju bara säga att du finns på andra bilder som jag tyvärr inte har just nu. Kalaset fortsatte fram till baren stängde klockan 01:00 och jag kan säga att alla på plats hade riktigt kul. Kolla gärna in Shimodas blogg HÄR  för fina bilder och trevlig läsning. Kul att träffa er Anna och Hasse!!
Vi avslutar med en bild på Johanna och Annika under intervjuven om boken uppe på scenen.
Grattis Johanna till en release som kommer gå till historien!
Fest 30omdagen, 56Kilo, AndersFrisk, Arvingarna, BladhByBladh, BonBonBar, Bosson, Fnulan, GlennHysen, HotelPost, JohannaToftbyShop, JonasEsbjörs, JonasJohnson, MagnusIQ, Matplatsen, MonasUniversum, Release, TreDrag, shimoda Permalink0
Kommentera

Vacklar du i valet, gör en valbarometer

 
Nu är det knappt två veckor kvar till valet och många vacklar fortfarande i sina beslut om vart de skall lägga sina röster. Det finns ett antal undersökningar du kan göra där dina svar matchas mot de olika partierna. Jag har gjort följande tester:
Valkompassen SVT, du hittar den HÄR
SVT ligger bakom denna, den ger mig en känsla av att vara ganska opartisk men jag kan bli förvånad över att t.ex. Demokraterna inte finns med i det lokala valet. De är ett av de största partierna här i Göteborg. Resultatet förvånade mig lite men jag fick mig en tankeställare.
 
Aftonbladet har också en Valkompass som du hittar HÄR
Tyckte inte denna var riktigt lika bra som SVT´s men resultatet var liknande. 
Hittade ytterligare en, denna är från fackförbundet SACO. Du hittar den HÄR
Denna kändes tydligt tillrättalagd utifrån deras synpunkter men de hade bra förklaringar till frågorna och argumenten för/emot. Pluspoäng för det.
 
Slutord:
Detta är absolut ingen partipolitisk blogg så jag vill inte påverka er att rösta på det ena eller det andra men det är viktigt att du gör ett genomtänkt val och att du tar dig tid att bli så påläst så att du kan svara på varför du valt att rösta som du gjort. Det känns som att mycket står på spel i år och det är viktigt att vi alla tar ansvar och röstar. Om du vet med dig att du inte kommer kunna gå til valurnorna den 9:e september så passa på att förhandsrösta, du kan kolla hur man gör det HÄR 
Nu har jag gett dig verktyg att göra ett välgrundat val, nu ligger ansvaret hos dig.
Nu ser vi tillsammans till att Sverige fortsätter vara ett land som vi är stolta över och som vi vill bo i!
Till top