Nu åker vi till Österrike igen

Ni vet när man kommer hem från en resa och allt har varit så där fantastiskt? Alltså helt grymt? Så kände vi när vi kom hem från Serfaus-Fiss-Ladis i mitten av januari. Så vad gör man? Jo man bokar en ny resa!
Denna gång gör vi resan i egen regi och har bokat ett fantastiskt hotel då Goies där vi bodde sist var helt fullbokat. Ni skall få se bilder när vi är på plats. Gillar ni att åka skidor? Jag säsongade i Chamonix som 21-åring och åkte mina första slalomåk i Verbier som 17-åring så man kan säga att jag började i fel ända. Dels så skulle man såklart börjat åka mycket tidgare och första gången man åker kanske man skulle välja en lite mindre backe :)
Jag och lillbrorsan åkte inte ens upp hela första liften de två första dagarna i Verbier, ni kan tänka er att vi tappade hakan när vi åkte högst upp!
Men nu är det som sagt Österrike med Johanna och Serfaus-Fiss-Ladis som står på menyn och vi älskar det!
Skall visa Johanna Crystal Cube som ligger högst upp på toppen på ett berg, sjuk utsikt och cool design.
Även om hotellet vi bor har helpension kommer vi äta lunch i backen, man kan bara inte slita sig från de vackra vyerna. Extra kul när det är så bra priser som det är här, som en lunch på stan hemma fast med utsikt.
Vi åker den 28:e februari, stay tuned för mer härliga vyer på snöklädda alper och kanske en och annan galen skidåkningsbild eller afterski-film.
Idag har det varit en riktigt bra dag, bra business och både ett hockeypass med gänget och ett gympass med Amanda.
Ride On!
 
#1 - - Anonym:

Härligt era globetrotters👍🏼
Ta ett par svängar å bira för mig med e du bussig🍻⛷
// Fredrik

Svar: Absolut Fredrik, lätt!
Janne

#2 - - Maria B:

Va härligt för Er, vart själv riktigt sugen på en sån resa fast jag inte gärna står på skidor, är väl mest som en clown.. men skulle gärna njuta av miljön o allt de vackra...Blir härligt följa Er på den resan

Svar: Åk iväg, det är så vackert även om MSN inte åker skidor. Kul att du följer oss.
Janne

Till top