Taggar för Österrikiska alperna nästa vecka

(null)
På onsdag flyger jag och Johanna till Innsbruck och åker vidare med taxi till Ladis. Johanna gör ett uppdrag för Österrikes turistbyrå och vi skall visa upp vad Ladis har att erbjuda. Vi älskar alperna men har inte varit där tillsammans på vintertid. Skall bli så kul med lite större fallhöjd än i Sälen.
(null)
Har du varit där? Eller har du hört något om det? Orterna heter Serfaus-Fiss-Ladis och de hänger ihop. Skall bli spännande att besöka dessa ställen och även hotellet som är ett adults only, helt i vår smak. Vi har lämnat småbarns åren bakom oss och trivs allra bäst i miljöer utan den sortens tjo och tjim. 
(null)
Har idag sett på Instagram att det finns fina längdspår så det blir en runda på tvären också, så himla härligt. Enligt väderporgnosen kommer det snöa när vi är på plats så det kommer bli några sköna åttor i puder. Det är en magisk känlsa när man svänger ner för backen och det bara säger puff puff puff. Kommer ihåg när jag plöjde skidmagasin i tonåren och drömde om puderåkning med snorkel. Nu behöver vi nog ingen snorkel kanske,men det blir häftigt ändå.
(null)
Längdåkning är så bra och skonsam träning, man sliter inte på knän och fötter på samma vis som om man löptränar. Det och den krispiga luften gör det till min favorit variant på konditionsträning.
Vi kommer skriva massor när vi är där nere så håll koll här och så klart på Johannas blogg som du hittar HÄR
Ha en skön fredagskväll.
 
Till top