Rabatterad bokning av hotell

 BOOKING reklam 
Vi har bokat en hel del hotell via Booking på vår resa, vill du också testa det så klicka på länken HÄR  så får du 15€ rabatt på din bokning, bra va?! Vi brukar ofta bara planera våra roadtrips lite löst och boka hotell allt eftersom vi åker vidare. Ett väldigt skönt sätt att resa på tycker vi, gillar vi en plats så stannar vi gärna lite längre. Till exempel i Desenzano så älskade vi Hotel Vittorio. 
Vår balkongutsikt var magisk och servicen kanon.
Alltså förlängde vi vår vistelse 2 dagar innan vi bokade nästa hotell. Hur smidigt som helst. Eller i Verona, vi hade inte bestämt oss innan när vi skulle åka dit, vi visste bara att vi skulle se Scorpions 23/7. Vi bokade via Booking och hamnade dessutom på samma hotell som skorpionerna bodde på. Kul och enkelt!
Bilden ovan på Klaus och Mikkey är från lobbyn på hotellet som heter Palazzo Victoria, ett femstjärningt hotell som vi kunde boka till bra pris via Booking. Kul att kunna unna sig lite lyx ibland.
Ett annat hotel som vi bokade på vägen hem (några dagar försenade för vi stannade längre i Italien) var Drei Mohren i Garmisch-Partenkirchen. Kolla utsikten från rummet.
Åt andra hållet hade vi utsikt över den klassiska hoppbacken som det alltid är tävling i på nyår. Vill ni passa på och göra ett extra bra klipp när ni bokar så klicka in via länken HÄR så får du alltså 15€ rabatt på din bokning.
Ha nu en härlig resa!!!

Borta bra men hemma varmt

(null)
Nu har vi landat i Göteborg sen några timmar, packat ur bil och sedan väskor. Vi sov ca 10 mil söder om Hamburg i natt så resan hem var hyffsat lång, ca 90 mil. Men det var bra bilväder och inte så mycket trafik som det kan vara ibland.
Nu är det tvätt av nästan fyra veckors smuts, någon som vill ta sig an uppgiften?
Misstänker nej så jag får gå och lägga i en maskin. Kommande veckor kommer komma recensioner på varje ort vi besökt på vår roadtrip så häng med här inne framåt.
Hej hej så länge

Älskar Garmisch-Partenkirchen

(null)
Vi åkte från vår slottsvistelse på fantastiska Castello Di Tagliolo ( ni kan läsa mer om det på Johannas blogg ) till vår nya älsklingsort i Tyskland. Här är så vackert och byn är ganska stor.  Vi tog en snabb och skön cykeltur i morse innan vi fortsatte vår resa norrut.  (null)
(null)
(null)
Mäktiga berg och vackra vyer kan jag lova. Tyvärr fick det bli en kort tur då vi hade långt att köra idag.  (null)
Vi har åkt hela dagen och kom precis fram till vårt gasthaus strax söder om Hamburg. Det kommer mer om Garmisch här inom några dagar, finns så mycket fint att berätta om.  


Till top