Verona här är vi!

Nu är vi på plats i Verona och ett huvudmålen med vår resa, Scorpions konsert på Arena di Verona. Döm av vår förvåning när vi checkar in på hotellet och den första vi träffar på är Mikkey Dee! Helt sjukt, vi bor till råga på allt på samma hotell. Haha, perfekt! Vi gick ner till arenan för lite pranzo (lunch) och för att njuta av den fantastiska utsikten. Här är också ytterligare ett par från Göteborg som är kompisar med Mikkey.
Lunchen blev föga förvånande en god pasta och en birra eller två... Ja inte Mikkey då, han skall ju spela ikväll. Efter lunchen skulle tjejerna kolla butiker, Mikkey skulle till hotellet och ladda och jag fick typ vara handväske bärare eller nått i den stilen.
Nu landar vi lite kort på vårt superhärliga hotell innan showen brakar loss ikväll, kolla gärna in både min och Johannas instastory för massa videos ikväll (om nätet funkar) janne_fors och johannatoftby. Vi hann också med en sväng inom Julias balkong här i Verona, det var där Romeo spelade serenader hela kvällarna <3
Ciao tutti, mer om kvällen kommer snart här!
Fest, Resor ArenaDiVerona, Italien, Konsert, Mikkeydee, RomeoOchJulia, Scorpions, Verona Permalink2
#1 - - Cecilia:

Hej. Härliga bilder från er resa!
Kan inte Mikkey gästblogga? Vore kul att höra om hans liv nu och från Motörhead-tiden 😍

Svar: Hej Cecilia
Kul du gillar! Mikkey hälsar att du får lyssna på hans sommarprat på P1 nu på torsdag.
Janne

#2 - - Cecilia:

Aha, det ska jag göra 🤗

Svar: 😃👍🏼
Janne

Till top