Verona levererade grym Scorpionskonsert

Vi Kom till Verona strax efter 12 på måndagen, körde fram till vårt hotell för att checka in och den första vi träffar är Mikkey. Vad är oddsen? Vi hade inte snackat ihop oss innan. På plats var också Tobbe och Kristin från Göteborg och vi gick ut till arenan och åt en gemensam lunch.
Självklart en god pasta och med en grym utsikt över Arenan. 
Efter en stund började folk känna igen Mikkey så det blev en del autografskrivande och fotograferingar för honom. Efter lunch kollade vi runt lite på stan och hängde på vårt hotell som låg bara ett hundratal meter från arenan. Vid 20 var det dags att åka ut till arenan för bandet och Lamborghini hade skickat dit två stycken av deras nya SUV Urus. En supercool bil med allt. Och nu fick vi känna på rockstjärnelivet på riktigt, vi åkte med Mikkey i en av bilarna medans fansen stod och fotograferade.
  (null)
(null)
En mäktig upplevelse att rulla genom den gamla staden i denna superbil. Vi hade blivit utrustade med grymma pass så vi kunde vara vart vi ville i arenan.
Så vi passade på att kolla in hur allt fungerade på scen och backstage. Vi fick nypa oss i skinnet flera gånger, det är inte varje dag men stryker runt i en flera tusen år gammal arena tillsammans med ett av världens kändaste och äldsta rock band.
Haha, vid ett tillfälle innan spelningen klev jag lite långt ut på scen och fick världens jubel av publiken som trodde att jag var en i bandet. Johanna har en kul film på sin insta från det. Nu var det äntlligen dags för spelning, tyvärr har jag inte så många bilder på själva konserten, det blev mest film och jag skall sätta ihop ett youtube klipp på det när vi kommer hem från vår resa. Men några bilder blev det.
Vi älskade verkligen detta, även publiken var lyrisk. Som vän till Mikkey så blir ju också hans trumsolo och hyllningen till Lemmy extra speciell.
Bilderna kommer väldigt från sidan, vi hade platser ute på arenan men valde att stanna kvar i backstage området. Praktiskt om man ville ha något att dricka eller gå på toa.
Här går jag på väg till logerna under arenan i dess katakomber. Märkligt att tänka vad som föregått här under flera tusen år. Avslutningen på konserten var magisk och publiken lös med sina telefoner, har det vackert fångat på film men inte bild tyvärr. Efter det gick vi till hotellet och hade efterhäng i några timmar. Återigen en helt märkligen känsla att vara en av kanske 30 personer i en hotellbar tillsammans med skorporna som Mikkey kallar dom. Det var en ganska lugn tillställning, inga TV-apparater slängdes ut eller dörrar sparkades in haha. Igår så åt vi frukost ihop innan bandet tog sitt plan och flög till Stuttgart.
Jag och Johanna hade ju inte bestämt oss för vart vi skulle efteråt så vi satt kvar en stund och kollade olika alternativ och föll för Portefino. Hit kom vi igår kväll och här är magiskt vackert, eller vad tycker ni?
Mer om detta fantastiska ställe i kommande inlägg men framför allt. STORT TACK till Scorpions för en helt overklig upplevelse i Verona!
Ciao Tutti!
 

Fest, Resor ArenaDiVerona, CrazyWorldTour, Efterfest, Lamborghini, Scorpions, Urus, Verona Permalink0
Till top