Skål och tack för en fantastisk kryssning

(null)
Nu tackar vi för oss efter en fantastisk vecka till havs på Harmoney Of The Seas. En sån resa det varit.  (null)
Vi tog några glas champagne längst bak på akterdäck där vi varit varje kväll och sett ut över havet och solnedgången. Bästa stället och det finns konstigt nog alltid plats.  (null)
På väg från Haiti passerade vi tätt inpå Kuba, ännu en ö vi vill besöka. Någon som varit där?  Vi som gillar att fota kommer nog gå bananas bland alla coola gamla bilar, byggnader och människor. Och grymt fiske. 
Vi var uppe på ovanpå bryggan igår, det ligger framme vid området som kallas Solarium längst fram i fören på skeppet, däck 15 & 16.  (null)
Där finns också en liten "balkong" med glasgolv, hur häftigt som helst. (null)
Jag ligger på golvet på bilden, det är vattnet ni ser under mig. Det kommer en liten recap på kryssningen längre fram, nu taggar vi Miami Beach och påskfirande. 
Glad Påsk 
Momo Masé, samarbete klockor med grym rabatt

 
 
Betalt samarbete med Momo Masé klockor
Jag och Johanna har skaffat oss varsin klocka från Momo Masé och vi gillar dom verkligen. Snygg,stilren och i riktigt tunn design. Här på kryssningen har det varit några kvällar med dresskod Formal. Då har det bara varit att ta på sig kostymen och då passar denna klocka perfekt, den är tunn så den fastnar inte vid ärmen och den är riktigt snygg och elegant.
 
Jag är bekant med en av de som driver företaget i Sverige och jag har fått möjlighet att erbjuda er en kanonrabatt. Med koden JOJ40 så får du 40% rabatt när du kommer till kassan. Klockan kostar 1795:- och rabatten är alltså 718:- Kul att kunna erbjuda en sådan bra deal, hoppas att ni gillar det! Sidan hittar du HÄR
Riktigt snygg och skön att ha på sig.
Igår var vi på Labadee i Haiti, en sån vacker ö. Kommer mer om det i senare inlägg men vi apade runt ordentligt 😎😜🌴 (null)

(null)
Har hört att det fortfarande är kallt hemma så vi stannar några veckor till 🌴
Kram från Harmoey Of The Seas


Nu lägger vi till i Haiti

(null)
Nu lägger vi till i Haiti och går strax av, så detta blir en blixtsnabb hälsning. Glöm inte heja på Frölunda kl 19:00 🏒🌴😎 (null) 
Mer från Puerto Rico och Haiti kommer snart. 
Puss och Pina Colada så länge


Till top