Dagen vi tog över fartyget

(null)
Efter en dag med mycket sol och lite vågsurfing så fick vi hälsa på uppe hos kapten Johnny Faevelen. En riktigt kul och intressant upplevelse. Hela teamet uppe på bryggan var väldigt trevliga och svarade på alla våra frågor. 
(null)
(null)
Vi blev ett imponerande gäng uppe på kommandobryggan. Visste ni att Harmoney Of The Seas numer är näst störst i världen, systerfartyget blev klart i veckan. Ofattbart stora fartyg båda två, vi är just nu drygt 8800 personer ombord på Harmony. Mer än en mindre stad i Sverige, visst är det galet.
Man sitter gott på bryggan, styr skeppet med joystick och håller koll på skeppet. Man kan också sitta allra längst fram och styra.
Då är det viktigt att hålla koll på kursen och vart man är på väg. Appropå att vara på väg... Vi testade Flowrider idag, det är en surfmaskin bak på båten på däck 15. Vattnet sprutar fram i hög fart och man kan surfa på vågen som skapas.
Här står jag med håret åt alla håll och kanter och är först på tur. Hur det gick?
Det kan ni se på min instagram, kolla in på janne_fors 
Nu blir det natten här, i morgon bitti är vi i St Maarten
#1 - - Anonym:

Så coolt att styra fartyget. Kul att ni fick besöka kapten i hytten 😊

Svar: Det var grymt, en kul upplevelse ⛴
Janne

#2 - - Rita:

Vilken underbar resa ni gör, blir intressant och följa er. Ni är många passagerare,,,upplever ni att det blir "trångt" eller slukar det stora fartyget någorlunda jämt. Ha en fortsatt trevlig resa. /Rita

Svar: Hej
I vissa lägen är det trångt men för det mesta så märker man inte att det är så många människor.
Janne

Till top