Galapremiär på The Concept

 Avslutningen på den ultimata bloggdagen var galainvigningen av The Concept Club. Ett nytt nöjespalats i Gamle Ports gamla lokaler. Fast av just Gamle Port  ser man inga spår. Hela huset har totalrenoverats i tre år och man har inte sparat på krutet! 
Efter vi fått våra välkomstbubblor så gick vi upp en våning och de första vi sprang på var Per, Petra, Anders och Erika. Alltid kul att springa på kompisar. Baren i sig var också en tjusig upplevelse, lova att ni kollar in den någon gång.
De här brudarna hade jag till bords, galna tjejer minst sagt. Som tur var för mig hade jag några sköna killar jämte mig på andra sidan så jag inte blev alldeles för inblandad i allt tjejsnack.
Jean-Pierre från Farmen känner jag sen han uppträdde på Johannas 40-årsfest, en riktigt härlig kille.
Hur känner man igen folk som är aktiva i sociala medier?
Så här!! Haha.. Tog massa bilder i smyg på dom, skall inte visa alla för då tar inlägget aldrig slut. Ni kanske känner igen Mikaela Laurén? Hon skall upp i titelmatch mot Varena Kaiser i IBO Female World Super Welterweight den 21 april. Matchen går i Sundsvall, ta gärna en tur dit och heja på henne!  
Efter man fotat så skall man också jämföra och diskutera. Och det fanns mycket att fotografera. Medans vi åt så pågick det flera uppträdanden, akrobater, artister och lite ekivoka nummer. Kolla gärna in på min instastory innan filmerna försvinner där.
En svärdslukerska iklädd bara pärlor körde ett nummer, Erik Segerstedt sjöng, även andra sångare var uppe samt detta speciella nummer som började i ett badkar fyllt med champagne och slutade i en trapts flera meter upp i luften.
Riktigt coolt. Vi satt och pratade så mycket så det blev inte så mycket fotograferat för min del, har en bild till. Uppe i baren på balkongen så sprang jag på hockeylagets stjärna Edi bakom disken.
Han skakade ihop riktigt goda gindrinkar till oss.
Kan lova en wow-upplevelse när ni kliver in i restaurangen, lova att kika in och kolla!

Till top