Movember startar på riktigt i morgon

I morgon skriver vi första november och därmed startar Movember på riktigt. Ni hänger väl med på någon av alla de aktiviteter som jag kör för att driva insamlingen? Jus nu har jag en auktion på Tradera på två biljetter på Proms 2018, den hittar ni HÄR Vi kör ett 50/50 trav där halva insatsen alltså går till Movember och den andra halvan går till raden. I lördags hade vi 4st 6:or och 90st 4:or. 
All information hittar du på facebooksidan Janne Fors Movember Fundraiser som du hittar HÄR Gilla gärna sidan.Vill man varken spela eller buda på auktioner kan man donera pengar direkt till insamlingen som man hittar på http://mobro.co/jannefors  
Håll ögonen öppna, det kommer massa mer fantastiska auktioner och event som man kan vara med på. Och tänk på att ALLA insamlade medel går till forskningen för mäns hälsa! Dela gärna inlägget så vi får en större spridning på detta.
Fuck Cancer

Baui snart på is i Linköping

(null)
Dags för det andra eventet i hop med Bauhaus, NeH och SHL. Idag är vi i Linköping och gästar matchen mellan LHC och Djurgården.  (null)
(null) 
(null)
Fyller på med fler bilder när väl Baui dykt upp. 
(null)
(null)
(null)     
(null)
1-1 efter halva matchen och Frölunda leder med 1-0 hemma mot Örebro 

En bit av New York i Göteborg

I morse hälsade jag på hos Elizabeth på Jimmy & Joan´s New York här i stan. De hade dukat upp grymma bagels, lax och cheesecake. 
De bjuder på en härlig New York känsla och riktigt goda smaker, titta in hos dom påTeatergatan 22 och njut av dessa goda bagels. Kan lova att varken ni eller era smaklökar ångrar er!
Träffade  Emelie som också njöt av smakerna. Ikväll packar jag för en utflykt till Linköping i några dagar, kommer mer om det i morgon.
Carpe diem
 
Till top