Ny karriär i A-laget

(null)
Livet tar sig lustiga vägar kan jag lova, idag körde jag ispass med de i Frölunda Indians A-lag som inte åkte över till Ålborg. Jag har ju länge velat slå mig in i laget och idag så hände det äntligen.  
Fast det var tyvärr inte som en spelare i laget utan jag hjälpte till att testa Bauhaus nya SHL maskot Baui, den har aldrig varit på is innan och det är ingen lätt uppgift kan jag säga. Med dräkten på och med megastora dojor över skridskorna så behöver man inte göra sig till för att åka som en pajas. Jag måste ändå säga att som förstagångs spelare gjorde han bra ifrån sig och det är inte fyskam att göra ispremiär tillsammans med A-laget. Baui har sitt premiärframträdande inför publik nu på lördag i Scandinavium. Passa på att se höjdarmatchen Frölunda HV, njut av ett kul event runt arenan samt träffa både Frölle och Baui. 
Vi passade på att skicka en hälsning framför CHL-skylten till gänget i Ålborg och det verkade funka. Seger med 5-1, låt oss hålla tummarna för samma resultat på lördag.
Stay cool
 


Första dejten, premiärvisningen

Ikväll bjöd Daniel in till mingel och premiär av SVT´s program Första dejten på Comfort Hotel. Daniel jobbar, som ni alla vet som läser här inne på bloggen, på TaKeT och OGBG. Cato var också på plats, en riktigt glädjespridare som jag hade förmånen att få träffa för första gången. I programmet så är Daniel bartender och Cato servitör. De tar hand om och lugnar de nervösa första dejtarna och är hur sköna som helst mot alla.
En riktigt god mingelbuffé stod uppdukad och till det drack vi bubbel och kanske någon öl. Jag träffade många bekanta som vanligt när man är ute på stan. Idag blev det gött snack med Andreas, Thomas, Johanna och så klart Jasmine.
En av kvällens dejtare och den som definitivt fick mest tid i rutan tror jag. Jag tycker du gjorde riktigt bra ifrån dig och bjöd på bra TV!
För hugade spekulanter så är hon ute på marknaden och hon gillar som hon uttryckte sig "stora killar" haha. Ni hittar henne på FB och instagram om ni kikar lite. Outar inte hennes profiler här.
Ni kan se programet på SVT Play HÄR
Tack för en härlig kväll Daniel!

Älskade måndag

En sån härlig måndag! Idag lunchade jag med Annika och Therese från 2Entertain och vi snackade om ett fantastiskt roligt samarbete vi skall göra kring Movember alldeles snart. Jag kommer med mer info inom en vecka, jag hoppas att ni hänger med på det. Vi åt en supergod lunch på Bellora och snackade projekt, riktigt inspirerande och väldigt spännande.
Så himla vackert med höst i stan
Efter det så promenerade jag hem genom trädgårsdföreningen och tog ett gött snack med min kompis Micke och frågade om det inte var dags för oss att dra igång vårt Movembertrav. Och det tyckte han!! Klicka in HÄR så hittar ni vårt Facebook event där vi tippar trav och låter halva insatsen gå till forskningen kring mäns hälsa. Här får alla som vill bidra med en peng till forskningen och samtidigt ha chansen att vinna potten på V75 vara med.
Det kommer komma en hel del om Movember här inne kommande veckor. Jag lägger mycket tid på att driva en insamling där medlen går till forskning kring mäns hälsa. Dels kring prostatacancer men också kring den mentala hälsan. Över 800 män tar livet av sig varje år i Sverige, jag har nära vänner som valt denna utväg, och detta måste vi jobba med att minska. Ni hittar min insamlingssida HÄR. Alla bidrag är välkomna, stora som små. Hjälp gärna till med att dela insamlingen så fler ser den, det ger också mer bidrag till forskningen.
Ikväll skall jag ner till TaKeT och se första avsnittet av "Första Dejten" Min vän Daniel på TaKeT är den supertrevliga bartendern i showen och det ryktas också om att en av de dejtande är en kompis så det skall bli väldigt kul att se. Kolla en liten trailer HÄR
Missa inte kl 21:00 på SVT1
Janne, Välgörenhet 2Entertain, Bellora, Fundraiser, FörstaDejten, Insamling, Mobro, Movember, SpännandeProjekt, TaKeT, Trädgårdsföreningen, solenskineralltidigöteborg Permalink0
Kommentera
Till top