Piraterna fick smisk

Ikväll var det äntligen dags för hockey igen, Aalborg Pirates kom på besök från Danmark. Matchen började på sedvanligt CHL manér med CHL hymn och nationalsånger. Gillar det, ger en bra stämning till eventet! Jag var med lite sköna vänner på matchen, Mikael bjöd på biljetter ikväll.
Blev kanske någon pilsner också. Självklart sken solen över alla hockeyälskande Göteborgare eller för den delen Ålborgare :) Solen skiner ALLTID i Göteborg!
Det är dock alltid matchen som är huvudgrejen när Frölunda spelar och som de spelade... Iallafall efter ett tag. Mål ramlade in i jämnt tempo med start i period två.
Gött mos, seger med 6-0 och avancemanget känns onekligen säkrat. Fagermo fick dessutom gjort ett hatrick och Lucas Raymond stärkte sina aktier för framtida a-lagsspel! Riktigt kul att se juniorerna ta för sig! Hälsade dessutom på min kompis Frölle på vägen ut!
Är du sugen på att agera maskot? Jag har i så fall ett uppdrag eller rättare sagt två uppdrag att erbjuda hugade spekulanter. Kan du jobba 20/10 och 30/10 så släng mig ett meddelande,sms eller mail så kollar vi på det tillsammans. Kan lova att det blir grymt kul!
Nu blir det en deckare innan sovdags, simma lugnt och heja Frölunda!
#1 - - Cissi:

Hahaha...att slå ett danskt lag kan väl knappast ses som en merit i hockeyvärlden men ändå 🙃
Kul för Aalborg att de fick se hur man kan spela hockey iaf.

Svar: Tycker det är kul med danska lag, bra för sporten att den breddar sig. Vi har haft ett antal bra danskar i Frölunda t.ex. :)
Janne

#2 - - Zita:

Ja ja ikke lige en sportsgren hvor Danmark er i top, men vi elsker at drille tophold når det er muligt. Må dog sige at Aalborg ikke gik særligt engagerede til kampen. Vi skal takke vores målmand for godt spil. Havde ellers nemt blevet en sejr på 10-0 til Frölunda 😊

Svar: Bättre lycka i returmötet Zita :)
Janne

Till top