Mitt Sanna jag

Wow en sån premiär vi var på igår. 2Entertain bjöd in till Sannas show och ett sånt sprakande kalas det blev. Full fart från första till sista sekund, inga sega partier bara ös!
En sån repertoar hon har, så många bra låtar. Hann inte räkna alla olika klädbyten hon gjorde och emellan låtarna så var det riktigt bra snack också. Vi fick ett riktigt guldbord alldeles framme vid scenen. Bordsgrannar var bl.a. Lars Wallin (som designat hennes klänningar) Joel Engstrand, Christer Lindarw, Björn Skifs, Niklas & Jenny Strömstedt Salem.... Listan kan göras lång, bra drag var det även på bordet.
Efter showen blev det lite häng i baren och då kom fina Sanna förbi och bytte några ord med oss.
Vi kalasade före och efter med Magnus och Mats men satt på varsin sida av lokalen så själva showen såg vi inte ihop. Träffade också på denna kille med en grymt imponerande mustach!
Det blev en liten sväng till ute på stan och det blev väldigt sent så idag har vi en tröttdag hemma i Göteborg. Men tro mig när jag säger att showen var värd det!
Ha en skön lördagskväll!
 
 
Fest, Janne 2Entertain, BjörnSkifs, ChristerLindarw, HamburgerBörs, KrogShow, LarsWallin, MittSannaJag, SannaNielsen, Stockholm Permalink2
#1 - - Emelie Babunovic:

Alltså klänningarna är ju to die for! Sicken PANGkväll. 2entertaine är grymma på premiärer minsann.
Var ju på Ola Salos premiär i torsdags som dom också höll i. TipTop!


Svar: Härligt Emeli! Den har vi på agendan snart, ha det gott!
Janne

#2 - - Anna-Carin Lilja:

Så fint kort på dig och Johanna 😊💗

Svar: Tack :)
Janne

Till top