Movembertravet vann 180.791 kronor!

Tack alla ni som var med och satsade! Konceptet är att en andel kostar 100 kronor, hälften av insatsen går till min insamling för Movember och den andra halvan till raden. Idag var det 48 andelar med och Micke samulesson på Tvåkanten satte ihop vinstraden! Micke har gjort många fina rader till insmalingen genom åren men aldrig tidigare har vi vunnit så mycket. Klicka in på min FB sida HÄR och gilla den så kan ni hänga på nästa gång kanske. 
Vi började med att se Frölunda ta hem säsongspremiären mot HV, de såg grymt starka ut och gjorde sjukt snygga mål. LOVANDE!
Sedan kollade vi travet. SIsta loppet så facetimade vi med Micke hela loppet och det var sjukt att se när vår spik sprang över mållinjen först! Kolla in en kul film på det på min insta som ni hittar på janne_fors Häng gärna på och följ där vettja!
Nu återstår det att komma på hur vi skall skicka ut alla vinstpengarna till andlesinnehavarna,men det löser vi i veckan.
Sjukt kul och stort tack!!!
Vill man göra en direktinsats utan att vara med i travet hittar man insamlingen HÄR, i skrivande stund sjunden störst i Sverige.
Trevlig lördag mina vänner!
Till top