TaKeT, dagfest deluxe med Petter Stordalen

Inlägget innehåller annonslänkar från Ellos
En sån lansering av Petter´s nya öl Stordalen. Ni som känner till Petter vet att han äger nästan 200st hotell och är en energispruta och människovän utan desslike. Vi hade förmånen att få vara del av lanseringsfesten på TaKeT nere vid stenpiren igår. Och oj en sån fest!
Många härliga vänner var på plats när Petter Stordalen kom in med ribbåt med en direktleverans av hans nya öl. Han sprang upp med en låda på axeln, öl som precis minuterna innan tappats på flaska, världens färskaste öl helt enkelt.
Johanna och jag kände oss verkligen hemma i solen, det är något speciellt med vårsolen när den kikar fram och trycker på med värme och kärlek, och ni vet väl? Solen skiner ALLTID i Göteborg!
Daniel som är en god vän ansvarar för bl.a. TaKeT. Han är också känd från Första Dejten på SVT, har ni inte sett programmet så kolla in det på play. Emelie känner vi från tidigare event, hon är en grym PT.
Allt var som en välregisserad film. Solen sken från klarblå himmel, musiken flödade både med liveframträdande och DJ och alla hade kul. Efter några sköna timmar i solen var det dags att knalla hem (promenadavstånd, lyx) till Lucy och gå en liten rastningsvända med henne.
Vårklädsel var skönt att ha på sig, kavajen hittar du HÄR  och Lacosteskorna hittar du HÄR.
Efter lite skön häng hemma knallade vi ut en liten sväng till. Solen hade inte gått ner så det blev ett besök på ännu en takbar, denna gång Ruby. Solnedgången var magisk!
Kolla in på Johannas blogg, det kommer snart en liten genomgång av Göteborgs takbarer där. Vi avslutade kvällen på Farellis, deras pizzor är to die for!(null)
Vi njöt fullt ut innan vi knallade hem och mötte Ida (min äldsta dotter) som kom ner från Stockholm för att hälsa på i helgen.
Kärlek helt enkelt!
 
#1 - - Lisa:

En sån härlig fest och fina bilder. Måste gå till Taket, har aldrig varit där.

Svar: Hej Lisa
Gå dit, du kommer älska det 😎
Janne

#2 - - Sussie:

Grym känsla!
Sol, vår, kall öl och en trevlig tillställning, vad kan bli bättre en fredag som denna!!!!
Din Tisha, vart är den ifrån?
Snygg Tisha till min man ☺

Svar: Eller hur Sussie?
Just nu njuter vi på en filt i parken. Tishan kommer från Hollister, köpte den i Miami.
Hälsa gubben 😎
Janne

#3 - - Emelie Babunovic :

Jamen tjena vilket drag det var! Mer dagsfester av sådant slag tycker jag 😜 Så kul att träffa både dig och Johanna igen.

Vi ses!

Svar: Helt klart, mer dagfest!
Var kul att träffa digiten också 😎
Janne

Till top