Från strand till snö

Älskar som sagt kontraster! Pratade med Sara på Österrikes turistbyrå igår och vi har två kul projekt på G i början på 2019. Det första är en ny resa ner till Serfaus-Fiss-Ladis. Vi flög ner dit två gånger förra säsongen.
Det andra benet på flighten flög vi med denna roliga kärra, kul med propellerplan i höjd med alptopparna! Kanske inget för den flygrädde men om man liksom jag älskar att titta ut genom fönstret och se på alptopparna så är det ren njutning.Vi föll pladask för dett grymma skidområde direkt och längtar ner igen. Så mysigt i Österrike.
Fantastiska vyer, backar och väl utbyggt liftsystem gör att man trivs från första sekund. Backarna går i olika riktningar så man hittar alltid någon som är bra. Pisterna är varierande och det finns allt från svart till blått att åka i. Jag peppar Johanna så hon ger sig ut i tuffare och tuffare utmaningar. Kul att se henne växa som skidåkare.
Många fina restauranger i backarna och riktigt billigt gör inte upplevelsen sämre. Vi gjorde några kul filmer förra säsongen, nedan hittar du en av dem haha:
Kul va? Det andra projektet berättar vi mer om längre fram men det ser vi fram mot som tusan.
Se upp i backen!
Janne, Resor Austrian, Ladis, NyPistat, Serfaus, Turistbyrån, alperna, fiss, solochsnö, Österrike Permalink0
Till top