Blackstone en fredagskväll, en sån middag.

Vi var på premiären här för några veckor sedan och blev så förtjusta så det fick bli ett snabbt återbesök. Även om restaurangen ligger i Biopalatset så behöver det inte alls hänga ihop med ett biobesök för att man går hit. Vi dök ner i menyn och kollade igenom allt gött.
Ikväll föll valet på svensk oxfilé med potatisgratäng, bea och en blue cheese sås. WOW!! Så jäkla gött!
Man steker sitt kött själv på de heta lavastenarna så man får vara lite fokuserad såman inte översteker köttet. Bara att parkera köttbiten på salladstallriken en stund helt enkelt.
Hur nöjd som helst, njöt av varje tugga och vi kunde konstatera igen att det är ett väldigt trevligt sätt att äta. Vi satt kvar i rastaurangen till långt efter stängningsdags med ägaren Fredrik som jag känner sedan länge från Frölunda Indians nätverk. Kul att bara sitta och snacka. Till efterrätten tyckte han att vi skulle prova "lite" dessertvin.... Lite??
Kolla in mitt glas, haha... Johanna tog deras signaturefterrätt Melting Chocolatebomb medans jag gick för en somrig rabarber & jordgubbscrumble. Såååå gott! Håll ögonen öppna på Johannas blogg (HÄR), där kommer det snart en tävling där ni kan vinna en middag här. Idag har vi hunnit med en PW på morgonen och siktet är inställt även på ett gympass innan kvällen. Ha en härlig lördag!!
Till top