Snart tre månader

Igår hälsade vi på Oliwer igen, vill inte att det går länge mellan gångerna vi ses då det händer så mycket nu. Jag var uppe på Business Swedens kontor i World Trade Center på dagen så det passade perfekt att åka ut till Erik, Malin och Oliwer innan jag åkte hem. Johanna stannade kvar i Stockholm och var på möte idag, perfekt att kombinera nytta med nöje.
En omsvärmad grabb den här lille, här med mamma Malin och Johanna. Vi var där bara en snabbis igår, Erik skulle träna, jag skulle hem men det var ändå kul att träffas igen. Han har vuxit till sig ordentligt och är mycket mer vaken nu, han skrattar och pratar oavbrutet haha. Vad skall detta bli tro? Men en liten superhjälte däckar ju till slut.
När vi lämnade lilla familjen så var det en slagen hjälte i babygymmet, han orkade inte ens säga hej då. En och en halv månad kvar till dop, det blir mysigt.
Ha en fin kväll.
 

#1 - - Ulrika Hultberg:

Hej!
Vad Oliwer har vuxit. Jag hålder med dig. Man måste försöka hälsa på så mycket man kan. De växer alldeles för fort. Men dom är ju för söta. Ha det så bra.
Kram Ulrika

Svar: Tack, han växer så det knakar.
Janne

Till top