When in Amsterdam

Äntligen hemma efter en kul och intensiv mässvecka nere i Amsterdam. Vill dela med mig av lite sköna tips från våra middagar här nere. Första kvällen hade jag bokat bord på Mr Porter efter tips från Daniel på United Fashion. Restaurangen ligger på taket på Hotel W mitt i stan.
Den är främst känd för sitt fina kött och det möts man av när man kliver ur hissen och in i restaurangen. Här skäms man inte för sina råvaror!
Vi började med en drink i baren, bara den är värd ett besök ifall ni inte lyckas boka bord. Väl till bords fanns det imponerande kött att välja av. Wow säger jag bara!
Maten är väldigt vällagad och servicen är blixtsnabb och trevlig. Man tar in lite olika rätter och ställer mitt på bordet och så delar man. Trevligt och gott! Priset på hela kalaset var inte så farligt utan som en bättre middag här hemma.
Sista kvällen var bara jag och Anton kvar och då bokade vi, på tips från en annan leverantör på mässan, bord på Bar-B Burgers ´N´Beer. Sicket skönt ställe!
Nu skall ni höra: Boka bord med egen öltapp, så jäkla bra om man är lite törstig, haha.
Vi var supernöjda med det som ni kan se. Vi tog chansen att komponera våra egna burgare och de blev supergoda.
Och som sagt, man behövde aldrig gå tomt på dricka. Jag har skrivit recenssioner på Tripadvisor så kolla gärna upp där, ni hittar mig som JanneF där. Vi bodde under mässan på ett hotell som heter Sara´s boutique Hotel. Enkelt men helt okej. Att tänka på är att de faktiskt gör reklam för att ha Amsterdams långsammaste hiss och det stämmer tveklöst. Trapporna är så branta så de liknar mer ett stup än trappa men är man lite smärt och snabb som jag (hahaha) så går det bra. Det fanns dock inte rum för oss där sista natten så då taggade vi upp lite och tog in på W Amsterdam.
Ett helt suveränt hotell där vi lyckades få en riktigt bra deal. Sköna sängar, fantastisk dusch och en frukost från himmelen! Får ni chansen så testa detta. 
Med tanke på att vi var här på jobb så hann vi inte upptäcka så mycket av vad staden har att erbjuda men det vi såg gav mersmak.
Alla kanaler är väldigt vackra, detta vill jag testa igen. Tänk att åka båt här. Sedan måste man vara uppmärksam för det cyklar folk över allt och det går undan! Se upp är mitt tips! Hoppas ni får lite inspiration för en citysemester här, jag kan vekligen rekommendera det!
Nu blir det gym innan helgen startar på allvar.
Gött mos!
#1 - - Ulrika Hultberg:

Välkommen hem.

Svar: Tackar :)
Janne

Till top