The Distinguished Gentlemans Ride 2020

I dag så var det äntligen dags för en av årets höjdpunkter, The Distinguished Gentlemans Ride! Ett megaevent som föregår samtidigt över hela världen med syfte att belysa och finansiera kampen mot cancer och mental ohälsa hos män. Detta i samarbete med Movember.
Vi har haft en fantastisk framgång i mitt nätverk och samlat in mängder med pengar, i talande stund ca 23.000kr och förnärvarande mest i Sverige och på 80:e plats i världen.
Både Fredrik och Niklas på listan i Sverige var med på helgens Movembertrav så de är verkligen en del i vår framgångsrika insamling också, STORT tack till er! Kolla gärna in och stötta deras insamlingar också, ni hittar dom HÄR 
Jag fick även testa Petter Djerfs coola elmotorcykel RGNT, helt tyst och riktigt snygg. Kolla in deras FB sida HÄR Framtidens sätt att åka motorcykel kanske? Å apropå motorcyklar så fanns det en hel del skönheter parkerade utanför saluhallen idag, fotade tyvärr inte så mycket som jag önskat men här kommer några bilder.
Tack också till Mats vars Harley Davidson Fat Boy jag fick låna idag. En sån åkmaskin det är, njöt av varenda sekund. 
Efter riden så tog Johanna och jag en fika på Brogyllen innan vi kollade Frölunda piska upp Djurgården med 2-0. Etta i tabellen och NOLL insläppta mål på två matcher lovar gott för framtiden. Saknar verkligen att få komma hem till Scandinavium men vi får förhålla oss till Corona och titta på TV tills vidare. Blev ytterligare en sväng på kvällen innan det var dags att parkera hojen i garaget.
Ovan en perfekt combo, hav å hoj. Vill ni stötta insamlingen så har ni chansen på denna länk. https://gfolk.me/JanneFors Nu kollar vi deckare i soffan och laddar för ny vecka.
Skepp o´hoj
Till top