Fantastisk start på Movembertravet

En härlig start på vår insamlings och travvår! Vi hade 168 andelar och totalt 112st deltagare på lördagens trav. Detta gör att vi redan efter en vecka fått in 1260€ till insamlingen. Du kan logga in och titta på insamlingen HÄR, man kan även skänka direkt men då är man inte med på travet utan 100% av pengarna går till insamlingen. Vilket såklart är en hjälteinsats i sig!
Hur gick då travet? I det närmsta perfekt!!
Vi fick 6 rätt, båda Mickes spikar satt som en smäck. Att vi missade en 2%-are i lopp 4 kan man inte säga mycket om även om jag när jag snackade med Micke tydligt kunde känna frustruationen. Med detta sagt så är känslan god för fortsättningen av vår Movembertravssäsong! Som ni vet så går vinsten till insamlingen om den är mindre än instatsen. Vinner vi mer så kommer den tillbaks på swish så snabbt det är tekniskt möjligt via banken, förra året så var det inom 3 dagar.
Vi kör igen nu på lördag, då flyttar travcirkusen norrut till Bergsåker. Micke har redan kollat med sina källor och börjat göra sig idéer så häng på och gör gott för mänsligheten och mäns hälsa och ha chansen att vinna storkovan. Swish som vanligt på 0703648300, deadline lördag 17/4kl 13:00, 100kr/andel. (null)
Man kan även scanna koden ovan så hamnar swishen rätt.
Hur ligger då vår insamling till? I skrivande stund är vi störst i Sverige och på plats 15 i världen.
Mot toppen!!!
 
Janne, Välgörenhet DGR, Fundraiser, Jägersro, MickeSamuelsson, Movember, MovemberTravet, TheDistinguishedGentleman´sRide, dogood Permalink0
Till top