Nu kickar vi igång Movembertravet DGR!

Nu kör vi igen! Movembertravet redan på våren! Detta kommer sig av att The Distinguished Gentlemans Ride går av stapeln redan 23:e maj i år.
Som ni kanske minns är detta ett event som samlar in pengar till Movember och forskningen kring mäns hälsa. Ni hittar min sida HÄR och där kan man donera rätt in i insamlingen om man vill.
Jag gör detta i samarbette med Micke Samulesson på Tvåkanten och han har ju plockat ut två rader med sju rätt för oss under hösten. Hur kommer det gå i vår? Den som hänger med får se!! Det kommer vara ett härligt gäng som ser på hästarna på lördag inne på Tvåkanten, boka bord om ni vill dela gemenskapen där. Om ni vill vara med på travet så swisha mig 100 kronor på 0703648300 och märk din swish med TRAV. Vi stänger insatserna kl 13:00 på lördag och publicerar raderna på min instagram (janne_fors) på facebooksidan Janne Fors Movember Fundraiser som ni hittar HÄR samt på vanliga FB. Missa nu inte att vara med och göra gott, hälften av din hundring går till raden och den andra hälften till forskningen. Detta gör ju att vi är vinnare oavsett hur hästarna springer, gött va?!
Häng med framöver, ligger du inne med ett motorcykelkörkort och vill vara med och åka men inte har en hoj? Då kan det hända det dyker upp en möjlighet inom kort, som sagt håll ögonen öppna!
Nu håller vi tummarna för våra kusar på lördag!!
VÄLKOMNA ATT VARA MED!!
Till top