Härliga fredag

Det ser ut som om sommaren kommer på återbesök i nästa vecka, det brukar ofta komma några sköna dagar i september. Gött mos som vi brukar säga eller "solen skiner ALLTID i Göteborg" Idag är det en fullspikad dag som började tidigt nere på Comfort Hotel på Stenpiren.
Tog cykeln ner i morse och började dagen med en härlig frukost. Visste ni att man kan sitta nere i lobbyn och jobba på dagarna? Funkar kanon och så klart extra härligt med lite god frukost som man kan unna sig emellanåt.
Valde plats framför eldstaden, saknar det från när jag hade hus. Kunde sitta/ligga i timmar framör brasan och njuta av knaster, sprak, lukt och värme. För att inte snacka om den grymma motionen som vedhuggning och hantering ger.
Kolla upp detta om ni liksom jag jobbar hemifrån på dagarna, skönt med lite miljöombyte ibland. Fredagar är hockeydagar så nu är det fullfart och jobb fram tills lunch innan det blir dags att dra på sig hockeyutrustningen för 1,5 timmars skoj på is. Glöm aldrig att motion av något slag måste få plats i din vardag, du presterar så mycket bättre på alla plan om du tränar. Hockey är perfekt för mig, när man jobbar med människor och är glad och trevlig hela dagarna så är det nyttigt att få ge och ta en smäll på isen. Haha, den prefekta ventilen helt enkelt. Efter hockeyn idag så skall vi på middag på Blackstone.
Vi var där för några veckor sedan när det var invigning och gillade det så mycket så det är redan dags för ett återbesök. Nästa vecka är hektisk och fullbokad, skall bl.a. ner till Malmö på ett spännande uppdrag. (null)
Carpe diem mina vänner

Till top