Goda vanor

Nytt jobb och nya rutiner, skall bli så skönt att komma igång med gymmet igen. Idag körde jag ett bröst/axlar/triceps pass efter ett program jag fått av grymme Johan Strömer. Känner redan av det i bröstet faktiskt haha. Inte knök på gymmet när man kommer dit vid halv elva en lördag.
Jag har i och för sig inget emot att det är folk på gymmet men skönt att slippa vänta på maskiner och vikter. I morgon blir det ispass och på måndag nytt gympass. Jag kör oftast på Nordic Wellness vid Ullevi då det ligger bara några minuter bort. Skönt att kunna välja på många platser dock, speciellt när jag nu skall ut och resa i min nya tjänst. Ja, i de fall det är i Sverige i alla fall. I eftermiddag skall vi på Vin & Deli mässan som jag fått inbjudan till av Jochim och efter det är det dags för FINAL!!!!
Laget tog tåget upp igår redan för att vara på plats och ladda i Hovet i god tid innan matchstart klockan 15:15.
Vi leder med 2-1 i matcher och har chans att stänga finalen på hemmaplan på Valborgsmässoafton. Snacka om en grym fest det blir då! Vibbarna från 24:e april 2016 är sköna, bjuder på några bilder från guldfiranmdet efter sista matchen i Skellefteå.
Vi flög ett specialchartrat plan upp och ALLA  inklusive besättningen hade frölunda tröjor på sig, bara en sån sak! Många av dessa sköna lirare var på plats i torsdags i Scandinavium för att kolla in nästa segertåg, gött mos som vi säger.
Ha en härlig lördag, Heads Up!
Till top