Rabatterad bokning av hotell

 BOOKING reklam 
Vi har bokat en hel del hotell via Booking på vår resa, vill du också testa det så klicka på länken HÄR  så får du 15€ rabatt på din bokning, bra va?! Vi brukar ofta bara planera våra roadtrips lite löst och boka hotell allt eftersom vi åker vidare. Ett väldigt skönt sätt att resa på tycker vi, gillar vi en plats så stannar vi gärna lite längre. Till exempel i Desenzano så älskade vi Hotel Vittorio. 
Vår balkongutsikt var magisk och servicen kanon.
Alltså förlängde vi vår vistelse 2 dagar innan vi bokade nästa hotell. Hur smidigt som helst. Eller i Verona, vi hade inte bestämt oss innan när vi skulle åka dit, vi visste bara att vi skulle se Scorpions 23/7. Vi bokade via Booking och hamnade dessutom på samma hotell som skorpionerna bodde på. Kul och enkelt!
Bilden ovan på Klaus och Mikkey är från lobbyn på hotellet som heter Palazzo Victoria, ett femstjärningt hotell som vi kunde boka till bra pris via Booking. Kul att kunna unna sig lite lyx ibland.
Ett annat hotel som vi bokade på vägen hem (några dagar försenade för vi stannade längre i Italien) var Drei Mohren i Garmisch-Partenkirchen. Kolla utsikten från rummet.
Åt andra hållet hade vi utsikt över den klassiska hoppbacken som det alltid är tävling i på nyår. Vill ni passa på och göra ett extra bra klipp när ni bokar så klicka in via länken HÄR så får du alltså 15€ rabatt på din bokning.
Ha nu en härlig resa!!!
Till top