Första vinsten i Movembertravet 2019

Nu är vi verkligen på rulle! Andra veckan i vårt trav och vi har plockat hem första vinsten, förvisso lägre än insatsen men vi är på G! Som det står i inbjudan till Movembertravet så går vinsten till insamlingen om den är lägre än insatsen så dessa pengar är nu insatta.
Så gårdagens tävling nere på Jägersro gav totalt 5396 kronor till insamlingen! Vi rullar på starkt och vår fight mot mental ohälsa, cancer  har aldrig börjat starkare. Glad och stolt över alla som är med och bidrar.
Vår insamlling är nu på andra plats i Sverige och det är tack vare er som och med och bidrar! Stort HEJA till de andra som samlar in pengar också, de är riktiga hjältar de också! Vill ni att 100% av ert bidrag skall gå till insamlingen och inte vill vara med på 50/50 upplägget vi kör i travet så hittar ni insamlingen HÄR  Här har det kommit in ett antal generösa bidrag.
Jag startade dagen idag med att ta vara på det fantastiska höstvädret och unna mig en helt suverän PW upp till Slottskogen.
Så vackert med höstfärgerna, eller vad tycker ni? Med ny energi så planerar jag nu för nästa veckas Movembertrav och försöker styra upp min planering så jag kan tacka ja till ett ärofullt uppdrag. I veckan så hörde de av sig från Movember Europes huvudkontor i London och undrade om jag kan hålla en föreläsning för ett stort företag som vill engagera sig i Movember. Jag hoppas jag kan lösa det för här får jag chansen att göra en stor nytta i fighten. 
Önskar er alla en härlig söndag, på mitt schema står det hockeymatch med Bokasport!
Heads up och TACK!
 
Till top