Movember fick check på 318.293kr av Frölunda Indians

(null)
(Bildkred Bobbo)
Idag hade jag den stora äran att få representera Movember och i deras namn ta emot checken på 318.293kr från Frölunda Indians insamling mot cancer och för mäns hälsa. Frölunda blev största klubb i SHL i år igen och bidrar med mer än 10% av det totalt insamlade beloppet. 
 
(null)
 
På väg ut på isen, spänningen stiger...
 
(null)
 
(null)
 
Frölundas maskot Frölle var nöjd med beloppet Indians samlat in till kampen mot cancer.
 
(null)

 
Jag har jobbat med insamlingen i fyra år nu så det var verkligen kul att få vara en del av detta, kolla filmer på youtube nedan.
 
 
 
Tack både till Frölunda Indians och Mora IK för stödet på isen, tack alla som bidragit till insamlingen och tack till er 10100 personer på plats i Arenan!
 
 
 
 
 

Familjemiddag och utematch

 
Idag så var det äntligen dags att ha lite jul på hemmaplan. Erik & Malin har kommit ner från Stockholm, Ida var tvungen att jobba så hon kom inte loss, Amanda var också med så klart. Mamma & Pappa kom med tåget och så var darling med, ett litet men härligt gäng.
Så här fem dagar efter jul så blev det tvärt avbrott från julmat och istället lite kryddig chili med en fräsch sallad. självklart ett knippe starka chillifrukter. Slarvade med fotograferingen så jag missade att fota hela gänget, får kalla det för ett nybörjarfel. 
Efter middagen så blev det en liten klapputdelning, de flesta paketen delades ut på julafton.
 
 
Visar upp granen som jag själv klädde sent den 23:e innan jag åkte upp till Johanna i Skövde för en långjul med hennes familj.
 
 
Får träna in bloggminer också... Men söt är hon, eller hur?
 
Nu tar vi det lugnt, vi bokade just klart Sälen inför Nyår så det blir att åka upp dit tokladdad för härligt firande med sköna människor. 
Passar på att kika på utemacthen på JVM mellan USA och Canada, ett sånt väder!
 
 
 
 
 
 
Publiken verkar ändå gilla det, de är duktiga på sina event där borta.
 
 
Njuta av kvällen och varandra tills vi hörs igen.
 
//J
 
 

Sälen, snö och skidor

 
Vi ligger lite efter med vår nyårsplanering men har allvarliga planer på att fira i Sälen. Vi var uppe för tre veckor sedan och man kan inte annat än älska det eller hur?
 
 
 
 
I dag får vi ta beslut, Sälen eller Göteborg :)
Ha dé
 
 
 
Till top