Morgonstund har guld i mund

En bra start på dagen är en snabb PW i strålande sol. Nu kan man inte alltid välja väder, eller ja i Göteborg kanske man kan för ni vet väl? Solen skiner ALLTID i Göteborg! Det var en krispig morgon i morse och det var riktigt halt ute. Tur att jag nu ställt undan motorcykel för säsongen för det hade varit lätt att gå om kull i halkan.
Slottskogen är magisk så här års, så vacker och så mycket frisk luft. Härligt att ha naturen mitt i stan.
Dagen idag är full av jobb och aktiviteter. Lunchhockey såklart och sedan ett besök jag behöver göra. Efter det har jag en superintressant inbjudan men som kan bli svår att hinna till. Missar jag den så blir reservplanen att kolla CHL-matchen mellan Indians och Lugano. Ingen dålig reservplan så då fattar ni hur bra eventet är som jag skall försöka prioritera.
Carpe diem mina vänner

Internationella mansdagen

Idag är det internationella mansdagen, en dag som firats sedan 1999. Dagen avser att fokusera på pojkars och mäns hälsa, uppmärksamma mäns bidrag till samhället, förbättrade relationer samt lyfta fram positiva manliga förebilder. Detta går hand i hand med Movembers arbete så därför vill jag åter igen lyfta fram de aktiviteter jag gör för att samla in pengar.
 Jag har tre biljettpaket till Rolandz ute på Tradera, ni hittar dem HÄR Dessa biljetter säljer jag i samarbete med 2Entertain och hela intäkten går till insamlingen. Jag är glad och stolt över att blivit kontaktad av dem och ombedd att göra detta. Har ni sett showen? Om inte så hugg ett av paketen och gå. Ni kommer skratta tills ni kiknar!
Jag har också ett paket från Mölndals Däckservice ute. Ett hjulskifte inklusive förvaring. Ni hittar det HÄR Alla kan göra något, tveka inte att kontakta mig om ni vill göra något i samarbete med just min insamling. Patrik Hellberg från Tredrag har skänkt en tavla som jag skall lägga upp på auktion och Marek Sveander har skänkt en lyxig dusch från Gustafsberg som också kommer upp i veckan. Ha nu en fantastisk dag och ta hand om dina män runt ikring dig! Avslutar med två soliga bilder från morgonens PW.
Solen skiner ALLTID i Göteborg.
Carpe Diem

Nycklar till framgång

Igår hörde Anders av sig och tyckte det var dags för några öl och det hade han så klart rätt i. Vi har heller inte träffats sen jag fyllde 50 så vi firade detta lite. Christoffer var nere från Stockholm och dessutom kikade Goran förbi en snabbis, han har precis blivit pappa och ville bjuda på en flaska champagne! Cigarrerna får bli en annan gång.
Vi tog in lite tapas och hade ett riktigt gött häng på Juan Font. Bra stämning och trångt med mycket glada människor. Efter det gick vi vidare upp till Victor på Toso och provsmakade några drinkar.
Mycket folk även här. Har ni testat drinkarna här? Riktiga konstverk och grymma smaker. Det blev en snabb avslutning på 8ight innan det var dags att knalla hem. Då upptäcker jag att mina nycklar är borta! Jackan jag hade på mig har ett litet hål i fickan och nycklarna måste ramlat ut någon gång under kvällen. FAAAN!! Ringde grannen för att kolla om han var vaken och om hans huvudnyckel funkar in i lägenheten men så klart inte. Efter det drar jag ett mess till Amanda som var hemma hos sin mamma i Lerum. Hon var vaken och sa att hon kunde ta sig in med sista nattåget men det kändes inte bra. Så jag ringde upp Anders och kollade vart han var. Hon promenerade hemmåt så jag tog en taxi och plockade upp honom på vägen och övernattade där, hahaha... Ett sånt drama och problem när man är ensam hemma och blir av med nycklarna. I förmiddags lånade jag bil och tog mig upp till Lerum och lånade Amandas nycklar så nu är allt frid och fröjd även om mina nycklar fortfarande är borta. LEARNINGS:
  • Kolla fickorna efter hål!
  • Ha nycklarna på dig, inte i jackan
  • Se till att det finns någon som kan hjälpa till och öppna om du ändå blir av med nycklarna
Jaja, vad skall man göra? Ingen idé och gå och gnissla om det där. 
Min stora dotter Ida har varit nere i Göteborg för att fira kompisar som fyllde år så vi hann få till en solig dejt innan hon åkte hem till Stockholm igen. Härligt att träffas och vi ses redan till helgen igen, underbart. 
Vi åt lite sushi innan tåget gick och pratade om ditt och datt. Märkligt att ha så stora barn, jag tycker ju själv att jag inte är så gammal haha. Nu laddar jag för ny vecka med lite roligheter, njut av kvällen och ha det så gott!
Och du, håll koll på nycklarna!
Till top