Morgonträning

(null)
Idag var det tidig revelj och strålande sol som vanligt. Började dagen med en 12km pw utefter havet. Sist jag var på Teneriffa var 1989 så det var ett tag sen, men då bodde jag å andra sidan här en höst.(null)
(null)
(null)
Gick hela vägen bort till färjelägret, coolt att kolla in vågsurfarna som var riktigt tidigt igång. Stora vågor som smäller in med skön kraft. Sugen på att testa. Hann inte mer än hem innan det blev padelturnering.
Oneklligen en utmaning i trettiograders värme och en lång pw i kroppen. Som tur är finns det lösningar på det och de kan t.ex. stavas San Miguel eller Dorado. Nu väntar det lite poolhäng och uppladdning för big game fishing i morgon. Vi åt på en fantastisk brasiliansk restaurang igår, de kom med olika sorters grillat kött hela tiden. Så jäkla gött.
Nu är det snabbt jobb på balkongen innan det blir poollife. 
Hooks out!

Frukosten blev till lunch

Vi hade en fantastisk dag igår och solen sticker allt lite i skinnet! Vårt frukostställe öppnar 10:00 och vi var på plats då så klart. Utav någon anledning så blev frukosten plötsligt lunch också.
Vi hade en riktigt trevlig stund, vi shoppad också lite av de glada lite mörkare killarna som gärna kommer och visar vad de har att erbjuda. Både Peter och Magnus köpte manbags, haha... Det blev en sväng runt poolen också.
Nu har vi haft byggmöte, här skall totalrenoveras efter att vi åkt härifrån. Allt skall bytas, det kanske behövs efter en grabbvecka. Skämtåsido, Han som han hette kommer göra underverk och det kommer bli kul att se hur det blir!
Vi kallar honom såklart Han Solo, då han kom ensam :) Nu taggar vi upp för Frölunda vs Brynäs, vi köpte ju ny större TV igår så vi skall kunna ha en äkta hockeykväll här nere i afrikakrokarna.
Heads Up!

Idag firar vi Tomas

(null)
Tomas dök upp idag! Eller vad man nu säger, dykcertifikatet är i hamn. Snyggt jobbat Tomas!! Han har haft närkontakt med mantor och andra coola fiskar. Vi andra har redan padiutbildning så vi får se vart vi dyker upp härnäst.  (null)
Efter en go engelsk frukosten med bönor, äggs& bacon nere vid havet så gick vi och hälsade på vår skeppare vi skall fiska med.  (null)
David hälsade att det är mycket stor tonfisk ute mellan Teneriffa och La Gomera. Vi har bokat en extended tur, vi skall vara ute minst nio timmar. Det kommer bli sjukt spännande, vi har med oss soya och wasabi ut. Sashimi it is! Missa inte att kolla in min auktioner på Tradera, sök på Movember så hittar du dom. Alla pengar förutom traderas provision går till insamlingen. 
Hooks out!


Till top