Key Largo, ett närmare paradis

Vill man ut och njuta på Florida Keys är det många som sätter kosan mot Key West, ett alldeles underbart ställe som jag varit på massor av gånger. Men man passerer av en mängd små paradis på vägen ut. Jag har länge känt att vi borde utforska Key Largo och denna resa gjorde vi det. Ett sånt lyckoskott!! Här är så vackert så man gråter, haha.
Vi bokar oftast hotell ganska kort inpå vår resa eller tom på vår resa och ibland får man då chansen på riktiga kanonerbjudanden. Du hittar Hotels HÄR och Booking HÄR. På Bookinglänken får du tom 10% i återbäring efter du bott på din bokning. Vi hittade Playa Largo Resort & Spa på ett erbjudande i appen och fick drygt 50% rabatt på boendet. Så kul att kunna boka ett sånt lyxigt boende här.
Bilderna ovan är från vår resort, man måste nästan uppleve det på plats för att se hur bra det är. Kolla gärna in min och Johannas instastory för mer filmer härifrån, jag heter janne_fors på insta. Nu blir det strand och sol idag innan vi vänder näsan norrut mot Miami Beach och fantastiska Loews Hotel.
Cheers 
Till top