Dop för Oliwer

Dagen D! Idag så döptes Oliwer i den vackra Täby Kyrka. En riktigt fin kille i en vacker kyrka, en riktigt grym kombination! Vi träffade Erik,Malin och Oliwer utanför kyrkan i god tid, man vill ju inte komma sent till sitt första barnbarns dop! Fortfarande en märklig men härlig känsla att vara farfar..
Stolta och glada föräldrar! 
En glad farfar med Johanna också. Kyrkan var vekligen fin med imponerande takmålningar, den liggar bara hundra meter från där de bor.
Faddrarna tillsammans med Oliwer stod och lyssnade på vad prästen hade att säga. Efter en riktigt mysig dopgudtjänst åkte vi vidare till en föreningslokal som vi kvällen innan hade dukat upp i, här gjorde Johanna ett jättefint jobb med att pimpa lokalen inför kalaset..
Ännu en fin bild på den lilla familjen.
Oliwer ser ut som han fått nått gott att dricka haha. Vi var drygt femtio personer på kalaset och det var trevligt att träffa alla människor.
Farmor Hege, Johanna och faster Ida satt och snicksnackade lite.  (null)
(null)
Nu är vi i Skövde för att fira Marilyn som fyllde tjugo i torsdags, en helg med massor av kalas!
Avslutar med en mysbild på Oliwer och mig, gott att få kramas med dig lille pojk, I love you!


#1 - - Anonym:

Vad söt han är lille Oliwer.
Kram på dej o Johanna o ha en fortsatt bra kväll./ Barbro

Svar: Tack Barbro, han är underbar :)
Janne

#2 - - Michela:

Så fin lillprinsen är och kan verkligen förstå att det måste kännas märkligt att nämna sig själv som farfar när man är så ung som vi trots allt är =)
En väninna till min mamma sa när hon fick reda att hon skulle bli farmor "vet inte om jag är mogen för det ännu", hahaha!
Underbart ni verkar ha haft och Johanna har som vanligt pimpat snyggt!

Svar: Tack Michela, han är så go min lille prins! Jag känner igen din väninnas känsla haha!Och true that, Johanna är grym på pimp!
Janne

Till top