Åstol, en sån pärla

En sån härlig kväll igår med sköna vänner. Vi tog båten upp till Åstols rökeri där Jessica Andersson och Lisa Ljungberg skulle spela. En lite blåsig tur upp men oj så skön! 
(Bild av Lasse Lindberg)
Vi fick se en härligt intim föreställning med Jessca och Lisa på rökeriet. Grymt bra! Och ett sånt härligt ställe sen.
På plats var en mängd kompisar så vi tog vår numera vanliga tur via båten för lite efterkalas. Eller lite.... vi hade gäster fram till 03:30 haha...
Alltid lika kul, dessutom extra roligt att sabrera en flaska skumpa för att fira konserten!
Idag så är vi inblåsta i hamnen här på Åstol, det blåser 15-20 m/s så vi ger oss inte ut. Men så bra att vår nya vän Joacim Lager som driver Åstols rökeri bjöd in oss på lite test av menyn och rundvandring i lokalerna.
Den tjusiga lastmoppen Kai, haha. Fiskmåsarna fick sitt också, dom kom när han kallade på dom.
(null)
Och en sån mat sen då....
Tony som lagade maten, kom ut och körde härliga presentationer av maträtterna. Och sicka maträtter sen... På bilden ovan är det ljugarbänken med rökt makrill, rökt lax, potatis mm. Så jäkla god! (null)
Den hummerfyllda torskryggen skall vi inte tala om, kan vara den godaste jag någonsin ätit! Bara lyssna på namnet, hummerfylld torskrygg. Wow!
Nu sitter vi i båten med stormen vinandes runt öronen. Vi får se om vi kommer iväg imorgon, annars blir det ett besök till på Åstols rökeri, Succé!
 


Båtliv, Janne GöttMos, HummerfylldTorskrygg, Inblåsta, JohannaToftby, LisaLjungberg, jessicaandersson, Åstol, ÅstolsRökeri Permalink1
#1 - - Anonym:

Mysigt

Svar: Rekommenderas verkligen 🤩👍🏼
Janne

Till top