Högtflygande bröder

Så var det äntligen dags! Den egentliga 50-årspresenten till min lillebror, ett fallskärmshopp i metropolen Vårgårda. Själva dagen firade vi ombord på båten på sommarens klart bästa, varmaste och alldeles underbaraste dag!
Men nu så var det dags att kasta sig ut från lite högre höjder än båtens badbrygga. Vi körde upp till Vårgårda och checkade in på tandemhopp.se 
Kul bara att få se lite flygplan och få flyga, eller hur? Det saknas lite i dessa tider kan jag lova. Vi smög med detta för mamma så hon inte skulle oroa sig, konstigt att vi 50-plussare fortfarande är mammas pojkar haha.
Vi klädde oss snyggt i overall och Bigglesmössa innan vi tillsammasn med våra sköna instruktörer entrade planet i farten när det sladdade in framför oss. Det var bara vi på lyftet. Coolt bara det!
Här börjar vi plan ut på 4000 meters höjd och gör oss redo för att hoppa ut. Sidoluckan är öppen, det brötar ordentligt och vi går fram till kanten och dinglar med benen utanför flygkroppen. Kolla in videon som vi fick efteråt här nedanför.
Man anar marken mellan skyarna och det kittlar gott i magen, som vi längtat efter detta!! 
Ner kommer man alltiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiid!!!
Och ner kom vi, jösses en sån rush det var! Det var inte sista gången vi gjorde detta och det är lite coolt att vi numer har landat färre gånger med flygplan än vi lyft, bara en sån sak!! 
Missa nu inte att vara med på lördagens Movembertrav, du hittar all info HÄR
Se Upp, vi kanske är på väg ner mot dig snart igen!!
Till top