När vintern sviker kör vi gymmet

I samarbete med Nordic Wellness och Proteinbolaget
Idag när vi vaknade så var det regn och plusgrader. Som de lyxåkare vi är så valde vi bort längdåkningen uppe på Billingens skidstadion och begav oss till gymmet istället. Vi åkte till Nordic Wellness på Elins Esplanad här i Skövde. Alltid gott att köra lite vikter, idag la vi fokus på bröst/axlar och armar. Bilden oven är från NW i Ullevi, gymmet här är nästan helt nytt och har en skön hälsning på väggen!
Skönt att få ur sig lite frustruation med tanke på svackan vi har i hockeyn, men den vänder strax. Vill passa på att tipsa om en massa sköna deals på Proteinbolaget, kolla in fyndet (34% rabatt) på NOCCO HÄR eller träningskläder från ICANIWILL HÄR. 25% rabatt på kläderna med koden ICIW25PB.
Nu taggas det för fullt för Mellon i köket, Johanna går alltid all in i detta , haha... Det vankas en skaldjursplatå med allt gott från havet så kvällen blir fin kan jag lova.
Pump it up!
#1 - - Nettan:

Nu håller jag ju inte på samma lag som du, men även "mitt" lag skulle kunna göra bättre ifrån sig denna säsong... men vi får lita på att att de skärper till sig och visar vad de går för snart igen. De kan ju bättre!
Hur går det förresten med jobbsökandet? Såg i ett par tidigare inlägg att du letar nytt, men har inte läst något mer om det.

Svar: Hej
Matchen ikväll blev inställd så nu dröjer det innan vi får chans att studsa tillbaka. Gällande jobb så har jag några intressanta alternativ på G så häng kvar här så kommer info med tiden.
Janne

Till top