Vernissage med Peter Sköld på TaKeT

En annorlunda och helt fantastisk vernissage igår på TaKeT. Peter Sköld ställer ut sina verk på takterassen nere vid Stenpiren och solen sken på alla intresserade hela kvällen. (som den alltid gör i Göteborg)
Johanna och jag njöt av de vackra tavlorna, solen och sällskapet. Det är första gången vi går på vernissage utomhus och det kunde inte ha varit bättre förutsättningar. Det börjar nästan kännas som vårt andra hem faktiskt.
Tavlorna hängde på väggarna men var även uppställda utanför balkongräcket så man hade hamnen som bakgrund. Riktigt coolt. Tavlorna kommer finnas att beskåda hela säsongen så passa på att kolla in dem nästa gång ni är på plats. Det finns många fler än de jag visar på bild här i inlägget.
Daniel roddade med eventet och gjorde underverk som vanligt. Vi stod och snackade och plötsligt fick vi lite feeling och tog med oss konstnären Peter upp på taket på TaKeT och diskuterade alltings förträfflighet. Med denna vy så blir man lätt lite filosofisk. (null)

(null)

Snillen spekulerar i solnedgången, vi talade om vad som låg bakom bilderna och sättet de var gjorda på.
Utsikten var än mer slående från nästa höjd och vi njöt till fullo av att sitta och snacka en liten stund för oss själva. Vi fick såklart även till en liten groupie :)
Glada gubbar på vift, tack för ännu en härlig kväll!
I dag har vi varit på ett frukostevent och i eftermiddag/kväll väntar ett cykelpass och lite skönt mys i solen.
 
Njut av helgen!
 

Janne, Tips DanielMeyn, Dsquared, Konstutställning, OGBG, PeterSköld, Stenpiren, TaKeT, Vernissage Permalink0
Till top