Kalendersläpp med 1,6 & 2,6 Miljonersklubben

Igår var vi inbjudna av Alexander Erwik till välgörenhetsauktion. Fantastisk fotokonst som såldes till förmån för forskningen kring psykisk ohälsa. Det är en av våra vanligaste folksjukdomar som skapar stort lidande och kostar samhället 70 miljarder årligen. Här står Johanna med Alexandra Charles, initiativtagare.
Här talar Alexandra om vart pengarna för auktionen skall gå, bra jobbat 1,6 & 2,6 Miljonersklubben.
Här poserar vi glatt framför bilderna innan auktionen drog igång.
Vi hittade snabbt några bilder vi verkligen tyckte om men jag tänkte att här mitt inne i centrala Stockholm med en massa välbärgade människor så kommer priserna snabbt skena iväg. Döm om vår förvåning när de stora buden uteblev och Johanna lyckades buda hem inte bara en bild utan TVÅ!! Hon tyckte det var ett bra bidrag från hennes bok "30 om dagen" som handlar om hur man tar sig ur panikångest. Fint gjort älskling, stolt över dig!
Bilden på Börje Salming är tagen av Ralf Turander och var hur cool som helst! Jag tog chansen att byta några ord med Börje såklart, en hockeyikon som han är!
Bild ovan från Cia Liljeton
Bilden på Wille är tagen av Carl Wilhelm Klingspor, Johanna pratade med honom om hur Wille fick hästen att stegra sig för bilden här.
Två unika bilder kommer snart hem till Johanna och pengarna går oavkortat till forskningen. Bara vinnare i den ekvationen. Snyggt jobbat Johanna, kul att vi kommer från västkusten in till Stockholms city och plockar godbitarna. Efter auktionen var vi hungriga och tog en liten god pasta på Jamie Olivers vid Sture plan.
Sjukt gott, jag åt en Vongole och Johanna tog en Porcini. Ljuvligt!
Nu sitter jag på ett försenat tåg hem till Göteborg, hockey i Frölundaborg och därefter crossåkning i Stenkullen står på dagens och kvällens schema. Njut av helgen mina vänner!
Carpe Diem
 
 
Janne, Välgörenhet 1,6miljonersklubben, AlexanderErwik, AlexandraCharles, BörjeSalming, CarlWilhelmKlingspor, JohannaToftby, Kalendärsläpp, RalfTurander, Välgörenhetsauktion, WilleCrafoord Permalink0
Till top