Knäckta kotor och Kalifornisk sol.

Igår så var det en efterlängtad dejt med Tommy Tingets på schemat. Jag har haft lite problem med rygg och nacke en tid så det var verkligen skönt att få besöka honom.
Tommy är osteopat och har sin mottagning uppe vid Elite Park Avenue Hotel. Alltid lika grymt att få knäckt upp låsningar som man dragit på sig av en eller annan anledning. Tommy är precis hemkommen från en långresa i Kalifornien och vi snackade mycket om alla platser man kan besöka där. Jag har varit i Kalifornien flera gånger, senast var för ganska precis tre år sedan då vi var ett härligt gäng som var över och kollade lite hockey.
Kollar alltid minst en NHL match när jag är i USA, är man en passionerad hockeynörd så är man. Kul med dessa resor och alla kul ställen man får se.
På denna resan så bodde vi halva tiden nere vid Santa Monica Pier och andra halvan uppe i Beverly Hills. Kanske skall sätta ihop ett inlägg med resetips från USA´s västkust också, vi skrev ju massor när vi var i Florida förra våren. Du hittar ett inlägg från vår hajfisketripp i Key West HÄR
Ha nu en härlig fredag, idag jobbar jag med backofficeuppgifter hemma, segt men nödvändigt.
Have a good one!

Janne, Resor, Tips BeverlyHills, Kotknäckare, LA, LAKings, NHL, RodeoDrive, StaplesCenter, USA, VeniceBeach, osteopat, tingets Permalink1
#1 - - Ulrika Hultberg :

Hoppas att det känns bättre i nacke och rygg,Det är tur att det finns hjälp att låsa kotor i rygg och nacke. Ha en trevlig helg.

Svar: Mycket bättre, trevlig helg Ulrika.
Janne

Till top